Saksalainen Holger Wipfler vierailee Parkanon Pontevalla opettamassa keppitekniikkaa la 29.6. Leiri on avoin kaikille, tervetuloa! Ajat: Harjoitus I klo 11:00 - 13:00 & harjoitus II klo 15:00 - 17:00. Hinta: 30 €.

Parkanoon saatiin Hapkidon SM-kilpailuista tänä vuonna kaksi kirkkainta mitalia. Sanna Lehto voitti naisten pystyottelusarjan ja Veeti Lehtinen nappasi oman kultamitalinsa miesten mattopainista. Paljon onnea voittajille!

Tampereella voit nyt maksaa harjoittelusi myös Edenred -mobiilimaksulla ja -etusetelillä! Muistathan, että Tampereella hyväksymme myös Smartum -liikuntasetelit.

Hapkidon kansainvälisellä kevätleirillä seurojemme pitkäaikaiset harjoittelijat ja valmentajat Jaakko Luukkonen ja Sara Viitasalo on ylennetty uusille vyöarvoille. Jaakon vyöarvo päivittyi kolmannen asteen ja Saran toisen asteen mustaksi. Onnittelut!

Tampereen kombatan-seuraa edustava Alfred Kokkonen on saanut Boholissa, Filippiineillä pidetyissä keppiottelukisoissa kaksi mitalia. Onnittelut kovasta suorituksesta!

Click for information:

Vuosi 2017 oli monella tapaa jopa poikkeuksellisen hieno. On aika katsoa vähän taaksepäin.

Mikko Salokorpi on suorittanut kautta aikojen seitsemäntenä parkanolaisena lajin mustan vyön.

Tarkista ne TÄÄLTÄ.