;)

 

 

UUSIA HARJOITTELIJOITA OTETAAN TAMPEREELLA MUKAAN LOPPIAISEN JÄLKEEN!

 

Vuoden 2023 kurssit alkavat. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai hyvää pohjakuntoa ei vaadita. Päin vastoin - jos olet huonossa kunnossa, silloin ainakin kannattaa tulla! Ensimmäisiin harjoituksiin tarvitset mukaan vain sisäliikuntavarustuksen (esim. T-paita ja verkkarit) ja juomapullo kannattaa ottaa.

pekupaini

Peruskurssilla harjoitellaan lajin perusteita ja rakennetaan nousujohteisesti peruskuntoa. Perustekniikoita harjoitellaan niin paljon, että kaikki kurssilaiset ne varmasti oppivat. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia harjoitusparin kanssa, eikä ketään murjota tai väännetä solmuun. :) Kurssin kesto on noin neljä kuukautta.

Peruskurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikalle! Jos on jotain kysyttävää, seurojen yhteyshenkilöt vastaavat mielellään.

Peruskurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua lajin parissa edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Peruskurssia varten ei tarvitse hankkia mitään varusteita.

 
 
 
 
 
 
 
Tammikuun 2023 peruskurssit alkavat seuraavasti:

TAMPERE

HAPKIDO: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita treeneihin tammikuun ajan loppiaisen jälkeen. Harjoittelemme Nääshallin Budo 3 -salissa tiistaisin klo 18:30 - 20:00 ja torstaisin klo 17:00 - 18:30. Mukaan tarvitset vain verkkarit ja vesipullon. Alaikäraja noin 13 vuotta. Tervetuloa!

KOMBATAN: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita treeneihin tammikuun ajan loppiaisen jälkeen. Harjoittelemme Nääshallin Budo 3 -salissa tiistaisin klo 18:30 - 20:00 ja torstaisin klo 17:00 - 18:30. Mukaan tarvitset vain verkkarit ja vesipullon. Alaikäraja noin 15 vuotta.Tervetuloa!

Linkki Nääshallin sivuille

Tampereen seuran oma sivu taistelija.comissa

Lisätietoja Tampereen kursseista antaa Tommi Ylirönni, puh. 040 759 5958, sähköposti: tommi [åt] taistelija.com.

 

 

 

 

 

PERUSKURSSIMAKSUT

Kaikissa seuroissamme voit aluksi kokeilla ilmaiseksi kaksi harjoituskertaa. Tämän jälkeen suoritetaan seuran pankkitilille peruskurssimaksu, jolla saa harjoitella kauden loppuun saakka (vuoden loppu tai toukokuun loppu). Tampereen seurassa maksuvälineeksi käyvät myös SMARTUM, EDENRED ja Epassi.

 

TAMPERE

Peruskurssimaksu 80 € (opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 70 €). 
 
 

 

PARKANO

Peruskurssimaksu (hapkido): 60 euroa.