;)

 

 

PERUSKURSSIT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2017!

 

Tervetuloa löytämään itsellesi uusi vauhdikas harrastus! Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai hyvää pohjakuntoa ei vaadita. Päin vastoin, jos olet huonossa kunnossa tai vyötärölle on kertynyt ylimääräistä, silloin ainakin kannattaa tulla! Ensimmäisiin harjoituksiin tarvitset mukaan vain sisäliikuntavarustuksen (esim. T-paita ja verkkarit) ja juomapullo kannattaa ottaa.

pekupaini

Peruskurssilla harjoitellaan lajin perusteita ja rakennetaan nousujohteisesti peruskuntoa. Perustekniikoita harjoitellaan niin paljon, että kaikki kurssilaiset ne varmasti oppivat. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia harjoitusparin kanssa, eikä ketään murjota tai väännetä solmuun. :) Kurssin kesto on noin neljä kuukautta ja harjoitukset kahdesti viikossa.

Peruskurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikalle! Jos on jotain kysyttävää, seurojen yhteyshenkilöt vastaavat mielellään.

Peruskurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua lajin parissa edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Peruskurssia varten ei tarvitse hankkia mitään varusteita.

 
 
 
 
 
 
     
Syyskuun 2017 peruskurssit alkavat seuraavasti:

 

TAMPERE

KOMBATAN: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan koko syyskuun ajan seuraavasti: Tiistaisin  klo 20.00 - 21.30  ja torstaisin klo 18.30 - 20.00 Nääshallin Budo 2 -salissa. Kurssi jatkuu näillä harjoitusajoilla vuoden loppuun.

HAPKIDO: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan koko syyskuun ajan seuraavasti: Tiistaisin  klo 18.30 - 20.00  ja torstaisin klo 20.00 - 21.30 Nääshallin Budo 2 -salissa. Kurssi jatkuu näillä harjoitusajoilla vuoden loppuun.

Katso täältä saapumisohjeet Nääshallille! :)

Linkki Nääshallin sivuille

Tampereen seuran oma sivu taistelija.comissa

Lisätietoja Tampereen kursseista antaa Tommi Ylirönni, puh. 040 759 5958, sähköposti: tommi [åt] taistelija.com.

 

PARKANO

Hapkido: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan Parkanon Pontevan talolla perjantaina 1.9. klo 19:00 - 20:30 ja sunnuntaina 3.9. klo 15:00 - 16:30. Mukaan pääsee kaksi viikkoa aloituksesta. Ikäraja 12 vuotta. Mukaan tarvitset vain esim. verkkarit ja t-paidan sekä juomapullon. Tervetuloa!

Parkanon seuran oma sivu taistelija.comissa

Lisätietoja Parkanon kursseista antaa Janne Kaunismäki, puh. 050 343 5283.

 

 

 

 

 

PERUSKURSSIMAKSUT

Kaikissa seuroissamme voit aluksi treenata ilmaiseksi noin kaksi viikkoa. Tämän jälkeen suoritetaan seuran pankkitilille peruskurssimaksu, jolla saa harjoitella neljä kuukautta. Tampereen seurassa maksuvälineeksi käyvät myös SMARTUM-liikuntasetelit.

 

TAMPERE

Peruskurssimaksu 1 laji (hapkido tai kombatan):
75 € (opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 65 €)
 
Peruskurssimaksu 2 lajia (hapkido ja kombatan):
90 € (opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 80 €)

 

PARKANO

Peruskurssimaksu (hapkido): 60 euroa.

 

 

MITÄ HARJOITUKSISSA TEHDÄÄN? Katso videoita.

 

 

 

 

.